Λύσεις για όλους!


ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ
Ο Αρραβώνας, ο Γάμος, η Βάφτιση είναι οι πιο δυνατές μας συγκινήσεις στο διάβα της ζωής μας. Εσείς απολαύστε την χαρά που σας προσφέρει η μέρα αυτής αφήνοντας σε μας την φροντίδα των καλεσμένων σας!

___________________________________

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ
Φιλοξενούμε όλες τις επαγγελματικές σας εκδηλώσεις όσο μικρή ή μεγάλη είναι η επιχείρησή σας. Ένα δείπνο εργασίας ή ένα επαγγελματικό meeting συνοδευμένο με κρύο ή/και ζεστό μπουφέ μόνο επιτυχίες θα σας φέρει.

___________________________________

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ
Η κοπή της Βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου σας, ο Αποκριάτικος χορός του Αθλητικού Σωματίου σας, η Σχολική Γιορτή των μαθητών για την εκδρομή, είναι λίγες από τις πολλές δυνατότητες χρήσης της αίθουσάς μας.

___________________________________

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ
Ειδικά για επιχειρήσεις τουριστικού ενδιαφέροντος υπάρχει δυνατότητα εξυπηρέτησης των εκδρομέων στο διάβα τους από και προς την Τουρκία. Μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες σας υπέροχες γευστικές ανάπαυλες με ή χωρίς ζωντανή ορχήστρα. Τηλεφωνήστε τώρα στο 69 - 48 50 2015 για να τα βρούμε κοινές λύσεις συνεργασίας.

___________________________________

ΑΚΟΜΗ
Η αίθουσα διατίθεται για όλες τις Κοινωνικές Εκδηλώσεις όπως Μνημόσυνα κλπ. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε όλες τις λεπτομέρειες από κοντά.
Ο Αρραβώνας, ο Γάμος, η Βάφτιση είναι οι πιο δυνατές μας συγκινήσεις στο διάβα της ζωής μας. Εσείς απολαύστε την χαρά της μέρας αυτής αφήνοντας σε μας την φροντίδα των καλεσμένων σας! Πραγματοποιούμε όλα όσα θέλετε να γίνουν, όπως πρέπει να γίνουν!
Copyright © 2010 www.megaron.com.gr - All Rights Reserved.
ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ
Αλεξανδρούπολη
    ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ
    ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 • Γάμοι
 • Αρραβώνες
 • Βαπτίσεις
 • Θεατρικές παραστάσεις
 • Πολιτιστικές εκδηλώσεις
 • Πρωτοχρονιάτικοι Χοροί
 • Αποκριάτικοι Χοροί
 • Party
 • Συναυλίες
 • Σχολικές Γιορτές
 • Ρεβεγιόν
 • Πολιτικές ομιλίες

Τηλ. 69 48 50 2015
Στον βόρειο Έβρο μπορούμε να σας προσφέρουμε τις ίδιες υπηρεσίες στην αίθουσα δεξιώσεων "Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ" στο Χειμώνιο της Ορεστιάδας...
Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας μαζί μας στο τηλέφωνο 69 - 48 50 2015 όποια κι' αν είναι η εκδήλωση που προγραμματίζετε
Θα είναι χαρά μας και τιμή μας να συνομιλήσουμε και να σας αποδείξουμε πως αυτό που κάνουμε το αγαπάμε πραγματικά. Θα διαπιστώσετε τον ενθουσιασμό αλλά και την εμπειρία μας στο χώρο από το 1967.

Πλησιάζει ο γάμος σας; Είτε έχετε αποφασίσει για την ημερομηνία είτε όχι τηλεφωνήστε μας τώρα κιόλας για να  κλείσουμε ένα προσωπικό ραντεβού όπου θα δούμε όλες τις δυνατότητες για να σας προσφέρουμε τις πολυμορφικές μας υπηρεσίες, χωρίς απολύτως καμία δέσμευσή σας!
    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ
    ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 • Συνέδρια
 • Σεμινάρια
 • Επαγγελματικές εκδηλώσεις
 • Meetings
 • Παρουσιάσεις
 • Γεύματα εργασίας

Με τιμή,

Κώστας Ζάχαρης
Ευαγγελία Κυριαζοπούλου - Ζάχαρη
Νίκος Ζάχαρης
Ζήνα Ζάχαρη


    ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ;
   

      Χαρά μας να υλοποιήσουμε
      τις ιδέες και τις προτάσεις
      σας.

      Αρκεί βέβαια να μας
      το πείτε!

Θα μας βρείτε στο 11ο χλμ
Αλεξανδρούπολης - Φερών
λίγο μετά το αεροδρόμιο, στο χωριό Αρίστηνο
Ιστορική Αναδρομή

σας περιμένουμε …
Ηταν 1967 όταν ο Κυριαζόπουλος Παύλος δημιούργησε τον "Παράδεισο" στο Νέο Χειμώνιο. Αρχικά η επιχείρηση ήταν σχετικά μικρή η οποία όμως επεκτάθηκε τα επόμενα χρόνια έτσι ώστε να μπορεί να φιλοξενεί όλες τις κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις της ευρύτερης περιοχής της Ορεστιάδας.

Φιλική ατμόσφαιρα, κορυφαία ποιότητα και χαμηλές τιμές την το κλειδί της επιτυχίας. Σε καθημερινή βάση συγκεντρώνονταν εκεί νέοι - κυρίως - άνθρωποι και από τα γύρω χωριά όπου και γευόντουσαν τις παροχές του "Παράδεισου" στο Νέο Χειμώνιο.
Στην οικογενειακή αυτή επιχείρηση δεξί χέρι του Παύλου ήταν η κόρη του Ευαγγελία και ο γαμπρός του Κώστας Ζάχαρης.

Μετά από πολλά χρόνια επιτυχημένης πορείας ήρθε ο καιρός για την δημιουργία ενός νέου σύγχρονου χώρου ακριβώς δίπλα στις πρώτες εγκαταστάσεις.

Η νέα αίθουσα δεξιώσεων "ο Παράδεισος" στο Χειμώνιο ήταν η εξέλιξη που προέκυψε με μοναδικό γνώμονα τις ακόμα καλύτερες υπηρεσίες εστίασης σε ένα άνετο και μοντέρνο χώρο.

Σήμερα στο πλευρό της Ευαγγελίας και του Κωνσταντίνου είναι τα παιδιά τους η Ζήνα και ο Νίκος, οι οποίοι συνεχίζουν μια παράδοση πολλών ετών ως την απόλυτα οικογενειακή επιχείρηση.

Τον Απρίλιο του 2010 ξεκινάει μια νέα δυναμική. Η αίθουσα δεξιώσεων "ΜΕΓΑΡΟΝ" στην Αλεξανδρούπολη

Η κατασκευή της ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2009. Λίγοι μήνες ήταν αρκετοί για να κατασκευασθεί ένα υπερσύγχρονο κτήριο με υψηλές προδιαγραφές αρχιτεκτονικής, αισθητικής και ασφάλειας.

Ένας τέτοιος χώρος, όμως, από μόνος του δεν είναι αρκετός για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας. Χρειάζεται ψυχή, ζωντάνια και ενθουσιασμό για να πραγματοποιηθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από την επιτυχία της δεξίωσή σας.

Σ΄αυτό το χώρο ταιριάζει η οικογένεια Ζάχαρη-Κυριαζοπούλου! Αυτόν τον χώρο τον αγαπάμε, τον χαιρόμαστε, τον απολαμβάνουμε!
Η ιστορία μας

Σας περιμένουμε να μας επισκεφθείτε για να γνωρισθούμε και να σας παρουσιάσουμε αλλά και να σας επιδείξουμε τις πολύπλευρες δυνατότητες παροχές και υπηρεσίες σε συνδυασμό με το ευρύ φάσμα τιμών που μπορούμε να σας προσφέρουμε, τόσο στο ΜΕΓΑΡΟ στην Αλεξανδρούπολη όσο και στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ στο Νέο Χειμώνιο.